home > Wat klanten van Leintjes vinden

Wat klanten van Leintjes vinden

Uiteraard ben ik benieuwd naar jullie reactie wat jullie van de kwaliteit en service vinden!
Mail je reactie naar info@leintjes.nl, lees hieronder recente reacties!


reactie:  Liel    datum: 04-07-2016

Hoi Marjolein!
Ik wil je toch even een berichtje sturen en bedanken voor de mooie kaarten die ik afgelopen week besteld en ontvangen heb!!! Het is een feest om de doos open te maken en de uitnodiging meteen te zien en hoe prachtig de jullie de kaarten in vloeipapier verpakken draagt allemaal bij aan heel veel plezier!!! Dank voor de goede service!
Groetjes, Liel


reactie:  Jacobien en Cees    datum: 29-05-2016

Beste Marjolein, 
Cees en ik willen jou ontzettend bedanken voor het leveren van onze mooie trouwkaartjes met de roze bladeren-boom en het bankje. Wij zijn er ontzettend blij mee en danken jou voor de snelle levering van 1 dag. 
Geweldig. 
Hartelijke groet, Jacobien en Cees


reactie:  Rob en Marjolein    datum: 20-04-2016

Hoi Leintjes,
We hebben onze trouwkaarten gisteren ontvangen en vinden ze erg mooi geworden! We zijn hier heel tevreden over. We zijn ook zeer tevreden over de service, het versturen van de proefdruk met verschillende soorten papier als voorbeeld en het snelle versturen van de kaarten.
Heel erg bedankt!
Groetjes, Rob en Marjolein


reactie:  Brian en Lonneke    datum: 28-07-2015

Beste Marjolein,
We wilden nog graag laten weten hoe blij wij zijn met onze kaartjes! Nergens hebben we een soortgelijk kaartje kunnen vinden, en door de mogelijkheden om de kaartjes te bewerken konden we het precies naar onze smaak maken. Maar liefst drie keer hebben we een proefdruk besteld, iedere keer om een nieuwe variatie uit te proberen. Dit was geen enkel probleem, en ze waren er elke keer binnen een dag. Geweldige service, en we zijn ontzettend blij met het eindresultaat!
Groetjes Brian en Lonneke


reactie:  Jan Willem & Linda    datum: 14-07-2015

Beste Marjolein,
een beetje een late reactie, maar we wilden je nog even laten weten dat we de bestelling in goede orde hebben ontvangen. De uitnodigingen zijn echt prachtig geworden en we hebben al hele mooie reacties mogen ontvangen. Dank je wel!
Hartelijke groet, Jan Willem & Linda


reactie:  Eva & Robert     datum: 13-04-2015

Pas geleden heb ik een 2e bestelling bij Leintjes geplaatst. Na de save the date kaartjes, nu ook de trouwkaarten. Het bestelde proefkaartje kwam zeer verzorgd door de brievenbus. Compleet met voorbeeldjes van papierkeuze en envelopkeuze! De bestelling van de kaartjes had ik ook snel in huis en waren netjes verpakt! Mooie kwaliteit van het papier en drukwerk. Leintjes zelf heb ik ook ervaren als een goed adres, niet alleen vanwege de kwaliteit van de kaartjes, maar ook vanwege de service en vriendelijkheid. Kortom echt een aanrader!
Veel succes verder! En wie weet tot een volgende bestelling :)
Groetjes Eva en Robert