home > Stage bij Leintjes.nl

We're Hiring!!!! Ben jij de enthousiaste stagiair die Leintjes zoekt?

We're Hiring!!!!
Er is per direct plaats voor een 3e of 4e jaars stagiaire grafische vormgeving of mediavormgeving

Wie is Leintjes?
Leintjes is een jong en enthousiast bedrijf waar veel kaartjes worden ontworpen! Niet alleen dat natuurlijk want er komt natuurlijk veel meer bij kijken. Leintjes groeit en daarom is er plaats voor een stagaire! Leintjes wordt geleid door Marjolein Kleijwegt - van Emaus, de eigenaresse en altijd op de hoogte van de laatste trends daar ontstaan mooie ontwerpen uit die de consument aanspreken. Bij Leintjes.nl kunnen de klanten zelf hun kaartje ontwerpen op basis van basisformats.

Herken jij je in de volgende omschrijving?
Je hebt affiniteit met trouwen of je bent er erg in geinterresseerd. Je hebt gevoel voor kleur, trends, typografie en balans in je werk. Je bent enthousiast, pro-actief en vindt het leuk om contact met mensen te hebben. Daarnaast spreekt de collectie van Leintjes.nl je aan

Wat wordt er van je verwacht:
Je houdt je bezig met de webshop, hebt klantencontact d.w.v. mail en telefoon. Daarnaast vindt je het leuk om kaarten te ontwerpen, online te plaatsen om basis van de laatste trends op trouwgebied. Daarnaast denk je mee en werk je mee in projecten, promotie en social media.

Locatie en tijden:
De tijden die je werkt zijn tijdens kantooruren. Daarnaast kan er gevraagd worden als er een beursweekend is er meegewerkt wordt, uiteraard in overleg.
Leintjes.nl werkt vanuit een kantoor aan huis met een showroom, Veld-iep 30 te Krimpen aan den IJssel. De locatie is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer!

Ben je enthousiast en spreekt je het aan?
Neem dan contact op via de mail info@leintjes.nl o.v.v. STAGE, met je motiviatie, CV en portfolio.