Werkwijze en Stappenplan

WERKWIJZE EN STAPPENPLAN VAN DE DESIGNSTUDIO

Elk bruidspaar is anders en dus ook de wensen. Vraag een offerte aan en/of desgewenst bespreken we jullie wensen in een persoonlijk gesprek. Na het kenbaar maken van jullie wensen ontvangen jullie een offerte en kan ik een inschatting maken qua tijd en kosten. Op de website staat veel inspiratie, gebruik dit als leidraad want in principe kan er heel veel.

Note: Elk ontwerp is te leveren in verschillende type kaarten, zie je een bepaald ontwerp dan kan dit ook nog helemaal vertaald worden naar jullie wensen.


STAPPENPLAN

1

Vraag een offerte aan via de offerte aanvraag pagina met de gevraagde gegevens Hebben jullie meerdere soorten gasten? dus ook meerdere soorten kaarten nodig? Geef dit ook aan, want de kosten zijn hiervoor hoger. Zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

2

Na goedkeuring op de offerte start het ontwerpproces. Desgewenst maken we een afspraak om jullie ideeën te bespreken. Alle ontwerpen ontvangen jullie in een digitale presentatie met de maximale correctierondes van het gekozen pakket.

3

Is het ontwerp akkoord? dan is er de mogelijkheid een proefdruk te ontvangen. Proefdrukken rekenen we een vergoeding voor en verschillen per soort uitnodiging. Levertijd van een proefdruk is 1,5 week!

4

Voordat de definitieve druk in werking wordt gezet ontvangen jullie een laatste digitale versie. Let op! jullie zijn zelf verantwoordelijk voor de juistheid van alle aangeleverde gegevens. Na definitief akkoord en ontvangst van de betaling gaat de productietijd in. Afhankelijk van de gekozen uitnodiging handgemaakt of speciale technieken, verschilt de lever- / productietijd daarom van 1 week tot 3 weken. Vraag jullie levertijd aan om problemen te voorkomen.

5

Versturen maar!

Meer informatie over de ontwerppakketten en prijzen? lees hier meer