home > Maak hier Save the Date-kaarten - kies uit stijlvolle en sierlijke ontwerpen of maak het helemaal zelf!

Save the Date kaarten, een enthousiast begin!

Een save the date kaart geeft jullie gasten alvast een voorproefje van jullie bruiloft en een mooi design zorgt er dan ook voor dat de gasten op-en-top enthousiast gemaakt worden. Stuur een save the date kaart een jaar tot 5 a 6 maanden van te voren, zo kan je belangrijke gasten alvast een plekje in hun agenda vrij laten houden.

Doorgaans word een save the date alleen aan de daggasten gestuurd. Wil je alle gasten een save the date sturen, dan is het handig om te vermelden of voor de hele dag of alleen voor de avond uitgenodigd zijn.
 

ALLE SAVE THE DATE KAARTEN
trendy trouwkaarten
save the date chique
MET FOTO SAVE THE DATE KAARTEN
sav the date zelf maken
save the date kaarten modern
typografie save the date kaarten
vintage trouwkaart

Save the date collectie

Maak je keuze uit één van onze stijlen en ontwerp online jullie save the date kaarten. Pas de kaarten aan met eigen teksten, elementen en jullie favoriete kleuren. Maak een selectie door de filters aan de zijkant te gebruiken.

0 kaartjes

SAVE THE DATE KAARTJES, MAAK JE GEMAKKELIJK ZELF!

Helemaal van deze tijd: een Save the Date kaartje sturen naar al je bruiloftsgasten, zodat ze alvast weten welke datum ze moeten vrijhouden. Bij Leintjes vind je Save the Date kaartjes in allerlei stijlen: met bloemen, vintage stijl of kaartjes waarbij je je eigen foto kunt plaatsen met onze handige online editor, waarmee je de prachtigste kaarten mee maakt.

 

WAT VERMELD JE EIGENLIJK OP JE SAVE THE DATE KAART?

Op de kaart vermeld je de trouwdatum en jullie voor en achternamen. Eventueel kan je de vermelding maken dat de officiele uitnodiging later zal volgen en jullie postadres. 

 

SUPERLEUK! ALLES IN DEZELFDE STIJL!

Leuk om te weten wij ontwikkelen hele complete trouwstijlen. Dit betekend dat je alles in dezelfde kan bestellen en dat begint al met jullie Save the Date. Je kunt het vervolgens doorzetten naar de trouwkaart, labels, rsvp kaartje voor het versturen van je uitnodigingen. Op de dag zelf kan je menukaartjes of naamkaartjes gebruiken. En na de bruiloft een stijlvolle bedankkaart en wederom kan dit in dezelfde stijl!

Zit je zelf vol ideeen? Je kunt er zelfs voor kiezen om het Save the Date kaartje helemaal zelf te ontwerpen. Start dan met een blanco kaart eenvoudig met onze editor. Heb je toch hulp nodig bij het ontwerpen? Laat het ons weten, wij helpen graag!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: