home > test

Liefdevolle kaarten maak je zelf op Leintjes.nl !

Bekijk de nieuwste trouwkaarten!

bekijk alle TROUWKAARTEN

Bekijk de nieuwste geboortekaartjes!

bekijk alle GEBOORTEKAARTJES


Maak je stijlvolle, eigentijdse trouwkaarten & geboortekaartjes bij Leintjes!
Bekijk onze inspirerende collectie trouwkaarten & geboortekaartjes. Bij elke trouwkaart is een complete serie leverbaar.
Denk daarbij aan save the dates, rsvp’s, cadeaulabels, menukaarten en nog veel meer... en bij de geboortekaartjes hebben we leuke kraamborrelkaartjes. 
Kies een kaart naar keuze en personaliseer deze helemaal naar eigen wensen!
Makk het af met directe verzending of een leuke sluitzegel.
Maak een proefdruk voor €1 en bestel jullie kaarten (gratis verzending).

 

Meer informatie

TROUWKAARTEN

Wat leuk jullie gaan trouwen! Kondig daarom jullie huwelijksdag aan met een te gekke trouwkaart van Leintjes.

De huwelijksuitnodigingen zijn er in verschillende stijlen maar allemaal ontworpen door Marjolein van Leintjes. En dat maakt deze eigen collectie zo uniek. Origineel en een tikkeltje eigenwijs.

Elke uitnodiging is nog aan te passen naar eigen wensen en dat is wel zo handig. Probeer verschillende lettertypes, achtergronden om jullie unieke trouwkaart te maken.


TROUWHUISSTIJLEN

Super handig zijn onze collecties met complete trouwhuisstijlen. Alle kaartjes in dezelfde stijl voor jullie unieke dag. Save the Date kaartjes stuur je als vooraankondiging van jullie huwelijk. Dan is het tijd voor de trouwkaart en bij de trouwkaart kan je nog extra informatie kaartjes, rsvp's en programma kaartjes bijvoegen. Maak daarna jullie dag helemaal af met een menukaart, naamkaartjes, gereserveerd kaartjes en cadeaulabels.

En dat alles in jullie eigen trouwhuistijl welke je helemaal nog kan aanpassen naar eigen wensen. Na jullie bruiloft is het ook nog mogelijk om bedankkaarten te versturen, uiteraard compleet in stijl en eventueel met jullie mooiste foto om zo jullie gasten te bedanken voor hun aanwezigheid. Want daar gaat het om bij het vier het feest der liefde!

 

SAVE THE DATE KAARTJES

Jullie trouwdatum is er erg belangrijk en dat wil je natuurlijk jullie geliefden, famillie en vrienden vieren. Wil je zeker zijn dat ze er bij zijn? Stuur dan een van de mooie Save the Date kaartjes uit de collectie.

Trouwen jullie in de zomermaanden en wil je een save the date in de winter versturen en ook rond de feestdagen een kerstkaart? Combineer dan deze twee en stuur dan een Save the Date kerstkaart. Wel zo leuk om dan jullie kerstwens en aankondiging voor jullie huwelijk te vermelden. Uiteraard hebben we hiervoor een leuke collectie voor gemaakt. Ook zijn er al kerst save the date kaarten in de stijl van de trouwkaarten zodat je al helemaal in sfeer jullie moiiste dag kan aankondigen
 

GEBOORTEKAARTJES

Super leuke tekst over geboortekaartje voor jongens en meisjes.....

Maak contact en wie is nou Leintjes?

Leintjes.nl
info@leintjes.nl
0180 - 736 082
van 9.00 tot 18.00 uur

>> Ga naar het contactformulier

Wie ontwerpt er alle kaartjes en met wie heb je nou contact? Lees meer over Marjolein en het gezicht achter de kaartjes.

>> LEES MEER


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: