home > De Papiersoorten van Leintjes

De Papiersoorten van Leintjes !

Je kunt jouw kaarten laten drukken op verschillende papiersoorten. Elke soort heeft zijn eigen uitstraling.

Stuk voor stuk zijn alle papiersoorten van een hoge kwaliteit. Als je een proefdruk aanvraagt, krijg je van alle papiersoorten een gratis monstertje mee!

 

ZIJDEGLANS

Deze papiersoort heeft een matte glans en heeft een wat gladder oppervlakte.
Wij gebruiken de 350 grams variatie waardoor je een heel stevig kaartje krijgt.

 

NATUURKARTON

Wil je een stevig kaartje maar met een matte uitstraling, dan is natuurkarton voor jou de beste keuze.
De 340 grams variatie is lekker stevig en kleuren komen mooi waargetrouw uit.

 

BIOTOP

Wil je een stevig kaartje maar met een matte off white uitstraling?
De 340 grams variatie is lekker stevig en kleuren komen iets geeler uit.

 

PARELMOER

Wil je kaartje een leuke glinstering meegeven? Kies dan voor Parelmoerpapier. Deze stevige papiersoort is prima geschikt voor kaartjes die wat meer glans verdienen. Erg mooi papier. Het papier komt het mooiste uit als je kaart een groot gedeelte "wit" heeft.

 

OUD HOLLANDS

Ben je op zoek naar een kaartje met een structuurpapier, dan is Oud Hollands een leuke soort. Dit papier is een beetje off- white waardoor het niet echt wit is. Vroeger werd dit papier heel veel gebruikt bij de wat meertraditionele kaartjes.

 

FOTOPAPIER

Met deze papier maak je een kaartje met een mooie hoogglans afwerking zoals je dat vast wel kent van de ansichtkaarten. De kaart wordt gedrukt op een stevige kartonsoort met aan de buitenzijde een hoogglans laminaat afwerking.

 

IVORY GOLD

Wil je kaartje een leuke glinstering meegeven? Kies dan voor Ivory Gold. Deze papiersoort is prima geschikt voor kaartjes die wat meer glans verdienen. Erg mooi papier met een goudglinstering. Het papier komt het mooiste uit als je kaart een groot gedeelte "wit" heeft.

 

COATED KARTON (foliedruk)

Deze papiersoort wordt alleen voor foliedruk gebruikt zodat het de mooiste uitkomst heeft. Het is een witte kaart welke afgewerkt met een soft laminaat en vervolgens wordt hierop het folie aangebracht. Met als resulaat een softe touch!