.

Ontwerp je eigen trouwkaart of geboortekaartje bij leintjes

STAP 1

Maak een account
aan bij Leintjes
--->

Heart icon

STAP 2

Kies een kaartje
naar keuze en
pas deze naar wens aan

Heart icon

STAP 3

Sla het op in je
account en bestel
een proefdruk

 

STAP 4

Je ontvangt de
proefdruk incl.
een proefsetje

Heart icon

STAP 5

Controleer het
en doe eventuele
aanpassingen

Heart icon

STAP 6

Alles naar wens?
Plaats dan je
bestelling!

Mooie woorden van mijn happy customers

Ruime keuze in ontwerpen. Vooral de zelfgemaakte tekeningen maken het extra bijzonder en uniek! Snelle reactie en leveringen

Nicole - 10/10

Marjolein denkt goed mee en is flexibel. We hebben alleen maar lovende reacties gekregen op ons geboortekaartje voor Olive, hartelijk dank hiervoor.

Sophie - 10/10

Zo ontzettend blij met onze trouwkaarten! Ze zijn nog mooier dan we hadden gehoopt! Van de omgeving ook hele mooie complimenten gekregen.

Daphne - 10/10

Heel blij met de geboorte- kaartjes van onze dochter! Makkelijk ontwerp programma, snelle verzending en mooie kwaliteit van de kaartjes!

Lotte - 10/10

We hebben een prachtig ontwerp aan kunnen passen naar onze wensen. Je kunt super goed variëren, waardoor er voor elk budget wat is.

Liesbeth - 10/10

Een trouwkaart gemakkelijk vanuit een ontwerp kunnen personaliseren. Ook een welkomstbord en stickers erbij besteld. Prachtig resultaat!

Nicole - 10/10

TROUWKAARTEN

Van harte gefeliciteerd, je gaat trouwen! Daar hoort uiteraard een feestelijke uitnodiging bij. Met veel liefde heb ik de trouwkaarten collectie ontworpen. Persoonlijk ben ik gek op trouwkaarten met folie & pocketfolds voor die extra chique touch om je gasten uit te nodigen. Volgens de trouw etiquette verstuur je trouwkaarten 6-8 weken van te voren. Lees hier meer tips over het versturen van trouwkaarten.

TROUWHUISSTIJL

Een trouwhuisstijl is een complete stijl voor je bruiloft! Kies een trouwkaart uit die het beste bij je past en maak er een serie van. Bewerk je kaarten door eigen letterttypes en kleuren te kiezen. Dat maakt je kaarten nog unieker. Je hebt verlovingskaarten, save the dates, menukaarten, naamkaartjes, bedankkaarten en zelfs bruiloftsborden. Je kiest zelf wat het beste bij je past.

SAVE THE DATE

Weet je de trouwdatum al? stuur een save the date kaart zodat je zeker weet dat jullie naaste familie en vrienden de trouwdatum vrij houden. Wil je iedereen die je uitnodigt een save the date kaart sturen? Splits het door te vermelden of ze zijn uitgenodigd voor de avond of dag. Ben je nog niet zeker van je gastenlijst? Stuur dan een algemene kaart aan iedereen. Lees hier meer tips over het versturen van save the date kaarten.

GEBOORTEKAARTJES

Yeah! van harte je bent zwanger van een ukkie. Met veel passie heb ik een geboortekaartjes collectie ontworpen geillustreerd met veel lieve illustraties van diertjes en bloemen. Er is een speciale jongens geboortekaartjes collectie en een geboortekaartjes collectie voor meisjes. Liever een kaartje met net dat beetje extra? Kies dan voor een geboortekaartje met folie

Aangesloten bij:  stichting trouwbranche nederland       Bekend van:  lievelingsleverancier girls of honour   aanbevolen door trouwbeleving   the perfect wedding   Deelnemer OneFineWeddingDay   Trouwplannen