Werkwijze bij Leintjes.nl

STAP 1 | MAAK EEN ACCOUNT AAN

Maak een account aan of log in als je al een account hebt. Het hebben van een eigen account is handig omdat je de ontwerpen en kaarten die je mooi vindt altijd kunt bewaren en terugvinden. Ook als je de kaarten inmiddels hebt bewerkt en aangepast naar jouw eigen wensen kun je ze later altijd weer openen en bewerken. Zelfs als je ze al eens besteld hebt.


STAP 2 | KIES EEN KAARTJE

Loop door de verschillende collectie en kies een kaart uit die je aanspreekt. Je kunt nu met ontwerpen en aanpassen beginnen.


STAP 3 | PAS JE KAARTJE AAN

Tijdens het ontwerpen kun je de voorzijde, binnenzijde en de achterzijde van je kaart aanpassen. Hierbij kun je gebruik maken van onze beeldbank, teksten en illustraties. Maar je kunt natuurlijk ook eigen beeldmateriaal en foto’s toevoegen.


STAP 4 | SLA JE KAART OP IN JE ACCOUNT

Het ontwerp van je kaart is klaar. Je kunt de kaart nu opslaan zodat hij bewaard blijft. Bij stap 5 maak je de keuze wat je wilt gaan bestellen.


STAP 5 | PROEFDRUK BESTELLEN, ENVELOPPEN & OPLAGE

Proefdruk: Maak van tevoren een echte proefdruk van het ontwerp. Geef aan op welk papier je de kaart wilt laten drukken, je kan ook gelijk een keuze maken in je kleur envelop. Bij de bestelling van je proefdruk ontvang je een setje met verschillende papiersoorten en de envelopkleuren. Dat maakt het kiezen straks een stuk makkelijker als je nog een andere keuze zou willen maken.

Een echte proefdruk van je ontwerp kan je laten maken voor €1,00 inclusief postzegel voor een standaard kaart. Een standaard proefdruk besteld voor 18.00 uur wordt dezelfde dag aangeboden. Bij exclusieve kaarten zoals foliedruk en hout is de eerste proefdruk € 2,50. Bestel je deze voor 18.00 uur, dan wordt deze de eerstvolgende werkdag aangeboden. Je verzending wordt verzorgt door DHL of PostNL.

Enveloppen vooraf: Enveloppen kunnen vooraf besteld worden, zodat adressen al opgeschreven kunnen worden. Wanneer de kaarten klaar en binnen zijn, zijn ze klaar om te versturen.

Kaarten bestellen: je bent klaar met het ontwerpen van de kaart, alle juiste gegevens staan erop. Geef het verzendadres aan waar je de kaarten wilt ontvangen. Vul de hoeveelheid kaarten in die je wil bestellen plus de papiersoort waarop de keuze is gevallen. Geef ook nog even aan welke enveloppen je wilt ontvangen, mocht je die nog niet van te voren hebben besteld.
 


STAP 6 | BESTEL JULLIE KAARTEN

Je bent klaar met het ontwerpen van de kaart, alle juiste gegevens staan erop. Geef het verzendadres aan waar je de kaarten wilt ontvangen. Vul de hoeveelheid kaarten in die je wil bestellen plus de papiersoort waarop de keuze is gevallen. Geef ook nog even aan welke enveloppen je wilt ontvangen, mocht je die nog niet van te voren hebben besteld.

Meerdere versies? Ga dan terug naar je account en herhaal de vorige stap en controleer je kaart.
Het is dus handig om vooraf de diverse versies klaar te zetten zodat je eenvoudig kunt bestellen.

De laatste controle.Check de inhoud van je winkelmandje. Vul je e-mailadres in zodat we je een bevestiging kunnen sturen van de bestelling. We vragen ook om je telefoonnummer. We kunnen dan snel contact opnemen om te overleggen als er iets mis is met je bestelling.


STAP 7 | BETAAL JE KAARTJES

Kies vervolgens de betalingswijze en reken de kaartjes af. De kaartjes worden nu speciaal voor je gedrukt.

Nog even de facts en tips op een rij voor een soepele levering en perfecte kaarten:

  • Standaard kaarten voor 18.00 uur besteld en betaald = dezelfde dag aangeboden.
  • Exclusieve kaarten voor 18.00 uur besteld en betaald = de volgende werkdag aangeboden.
  • Kaarten die besteld worden in het weekend, worden op zondag in productie genomen!
  • Plaats de tekst niet te dicht op de kant.
  • Maak de tekstvakken groot genoeg, zodat de "krullen" van de letters ook afgedrukt worden.
  • Gebruik 1-2 letterstijlen en kleuren om zo je kaart persoonlijk en niet te druk te maken.
  • Controleer de kaart goed op de spelling en juiste teksten voordat je de bestelling definitief maakt.