home > Werkwijze bij Leintjes.nl

Werkwijze bij Leintjes.nl

STAP 1 | MAAK EEN ACCOUNT AAN

Maak een account aan of log in als je al een account hebt. Het hebben van een eigen account is handig omdat je de ontwerpen en kaarten die je mooi vindt altijd kunt bewaren en terugvinden. Ook als je de kaarten inmiddels hebt bewerkt en aangepast naar jouw eigen wensen kun je ze later altijd weer openen en bewerken. Zelfs als je ze al eens besteld hebt.


STAP 2 | KIES EEN KAARTJE

Loop door de verschillende collectie en kies een kaart uit die je aanspreekt. Je kunt nu met ontwerpen en aanpassen beginnen.


STAP 3 | PAS JE KAARTJE AAN

Tijdens het ontwerpen kun je de voorzijde, binnenzijde en de achterzijde van je kaart aanpassen. Hierbij kun je gebruik maken van onze beeldbank, teksten en illustraties. Maar je kunt natuurlijk ook eigen beeldmateriaal en foto’s toevoegen.


STAP 4 | SLA JE KAART OP IN JE ACCOUNT

Het ontwerp van je kaart is klaar. Je kunt de kaart nu opslaan zodat hij bewaard blijft. Bij stap 5 maak je de keuze wat je wilt gaan bestellen.


STAP 5 | PROEFDRUK BESTELLEN, ENVELOPPEN & OPLAGE

Proefdruk: je kunt een proefdruk van je kaartje laten maken. Geef aan op welk papier je de kaart wilt laten drukken.

- Bij de bestelling ontvang je een setje met verschillende papiersoorten en de envelopkleuren.Dat maakt het kiezen straks een stuk makkelijker.
- Tip: Maak van tevoren een echte proefdruk van het ontwerp. Dit kan voor €1,00 inclusief postzegel voor een standaard kaart. Een standaard proefdruk besteld voor 18:00 uur wordt dezelfde dag aangeboden bij PostNL. Bij foliedruk kaarten is de eerste proefdruk € 2,50. Bestel je deze voor 18:00 uur wordt deze de eerstvolgende werkdag aangeboden bij PostNL De bezorging gaat met PostNL briefpost en kan 2 a 3 werkdagen duren in Nederland.
- Enveloppen vooraf: Enveloppen kunnen vooraf besteld worden, zodat adressen al opgeschreven kunnen worden. Wanneer de kaarten klaar en binnen zijn, zijn ze klaar om te versturen.
- Kaarten bestellen: je bent klaar met het ontwerpen van de kaart, alle juiste gegevens staan erop. Geef het verzendadres aan waar je de kaarten wilt ontvangen. Vul de hoeveelheid kaarten in die je wil bestellen plus de papiersoort waarop de keuze is gevallen. Geef ook nog even aan welke enveloppen je wilt ontvangen, mocht je die nog niet van te voren hebben besteld.
- Een proefdruk is bedoeld om te zien hoe de kleur, tekst en afbeeldingen van je kaart uitkomen op een bepaalde papiersoort. De eerste proefdruk bestel je voor € 1,-  of voor € 2,50 (foliedruk). Wil je meer stuks bestellen? het systeem rekent deze dan af voor het normale tarief.


STAP 6 | BESTEL JULLIE KAARTEN

De laatste controle. Check de inhoud van je winkelmandje. Vul je e-mailadres in zodat we je een bevestiging kunnen sturen van de bestelling. We vragen ook om je telefoonnummer. We kunnen dan snel contact opnemen om te overleggen als er iets mis is met je bestelling.


STAP 7 | BETAAL JE KAARTJES

Kies vervolgens de betalingswijze en reken de kaartjes af. De kaartjes worden nu speciaal voor je gedrukt.

Note:

Tips:

- Standaard kaarten voor 18.00 uur besteld en betaald = dezelfde dag aangeboden bij PostNL.
- Folie kaarten voor 18.00 uur besteld en betaald = de volgende werkdag aangeboden bij PostNL.
- Kaarten die besteld worden in het weekend, worden op zondag in productie genomen!
- Plaats de tekst niet te dicht op de kant.
- Maak de tekstvakken groot genoeg, zodat de "krullen" van de letters ook afgedrukt worden.
- Gebruik 1-2 letterstijlen en kleuren om zo je kaart persoonlijk en niet te druk te maken.
- Controleer de kaart goed op de spelling en juiste teksten voordat je de bestelling definitief maakt.

 

 

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: