home > Prijsinformatie Leintjes

Prijzen bij Leintjes

PRIJZEN STANDAARD KAARTEN

Op de productpagina van jouw gekozen kaart kun je een handige calculator vinden. Hier bereken je de prijs van jullie kaarten. Let op: als je meerdere versies van een kaart bestelt (bijvoorbeeld voor daggasten, receptiegasten en feestgasten): de prijs wordt per versie berekend. De prijs is inclusief drukkosten en verzendkosten in NL bij een bestelling >€25,- en incl. BTW.

Wij werken met staffelkorting. Dit betekent dat als je meer kaarten bestelt de prijs per kaart lager wordt. De minimale bestelling is 10 kaarten. Prijzen worden berekend naar formaat, papiersoort en gekozen kleur envelop. De uitzondering op de regel is de categorie naamkaartjes hiervan kan je 1 stuk bestellen.

Wij houden niet van onverwachte kosten. Daarom zijn al onze prijzen inclusief drukkosten en inclusief BTW. De verzendkosten zijn gratis bij het bestellen van proefdrukken en bij orders boven de €25,-. We werken met staffelkorting. Dit houdt in dat de prijs per kaartje lager wordt bij een grotere oplage.

De volgende staffels worden berekend: 1 kaartje, 10 tot 49 kaartjes, 50 tot 99 kaartjes, 100 tot 199 kaartjes en 200+ kaartjes.

 

PRIJZEN KAARTEN MET GOUDFOLIE, ZILVERFOLIE OF KOPERFOLIE

Op de productpagina van jullie gekozen kaart met een foliedruk kun je een prijzencalculator vinden. De minimale oplage is 10 kaarten. De eerste proefdruk van een kaart met folie kost €2,50 per stuk. De volgende kaart heeft de stuksprijs. De prijs is inclusief drukkosten, inclusief verzendkosten in NL bij een bestelling >€25,- en inclusief BTW. Meer weten over folie kaarten en de werkwijze? -> lees meer

 

PROEFDRUK

De eerste proefdruk van een standaard kaart kan je voor €1,- bestellen. Bij de proefdruk krijg je ook nog een proefsetje met alle papierkeuzes en envelopkleuren. De eerste proefdruk met een folie (goud, zilver of koper) kost  €2,50. 
Meer weten over folie kaarten en de werkwijze? -> lees meer

 

OPTIES

Bijpassende envelop wit: 0,25 euro per stuk
Bijpassende envelop kleur of kraft: 0,30 euro per stuk
Bijpassende envelop parelmoer of metallic: 0,40 euro per stuk
Bijpassende envelop met gouden binnenzijde formaat 14x14: 0.60 per stuk
Verzendtoeslag Europa: 3,50 euro

Speciaal papier hebben we in de volgende soorten: Parelmoer, Yvory Gold en Oud-Hollands.
Voor deze papiersoorten wordt een toeslag berekend, dit kan per formaat verschillen.

 

Extra services

 

VERWIJDERING “LOGO”

Willen jullie het logo van Leintjes niet op de kaart hebben? Dan kan het logo tegen een meerprijs van € 45,-*  verwijderd worden. Neem hiervoor contact met ons op voordat jullie de kaarten gaan bestellen. Het is namelijk niet mogelijk om de bestelling daarna nog te wijzigen.

* prijswijzigingen onder voorbehoud en inclusief 21% BTW

 

VERZENDKOSTEN

Bezorging in Nederland is GRATIS!
Brievenpost Europa € 1,82
Brievenpost buiten Europa € 1,82
Pakketjes Europa € 3,50
Pakketjes buiten Europa € 10,00

 

ONTWERP OP MAAT LATEN MAKEN OF AANPASSINGEN OP KAARTJES?

bekijk onze prijzen op onze aparte pagina -> KLIK HIER