Prijzen bij Leintjes

Op de productpagina van jouw gekozen kaart kun je een handige calculator vinden. Hier bereken je de prijs van jullie kaarten. Let op: als je meerdere versies van een kaart bestelt (bijvoorbeeld voor daggasten, receptiegasten en feestgasten): de prijs wordt per versie berekend. De prijs is inclusief drukkosten, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Ik werk met een staffelkorting. Dit betekent dat als je meer kaarten bestelt de prijs per kaart lager wordt. De minimale bestelling is 5 kaarten. Prijzen worden berekend naar formaat, papiersoort en gekozen kleur envelop. De uitzondering op de regel is de categorie naamkaartjes hiervan kan je 1 stuk bestellen.

Van onverwachte kosten hou ik niet. Daarom zijn al onze prijzen inclusief drukkosten en inclusief BTW. Omdat ik werk met staffelkorting wordt de prijs per kaartje lager bij een grotere oplage.

De volgende staffels worden berekend: 1 kaartje, 5-9 kaartjes, 10-49 kaartjes, 50-99 kaartjes, 100-199 kaartjes, 200-399 kaartjes, 400 of meer? neem dan contact op.

PRIJZEN KAARTEN MET EXCLUSIEVE AFWERKING

Onder exclusieve afwerking versta ik kaarten met foliedruk, houten kaarten en andere exclusieve afwerkingen.
Op de productpagina van jullie gekozen kaart met een foliedruk kun je een prijzencalculator vinden. De minimale oplage is 5 kaarten. De eerste proefdruk van een kaart met folie kost vanaf €2,50 per stuk. De volgende kaart heeft de stuksprijs. De prijs is inclusief drukkosten, inclusief BTW en excluisef verzendkosten. Meer weten over folie kaarten en de werkwijze? -> lees meer

PROEFDRUK

De eerste proefdruk van een standaard kaart kan je voor €1,- bestellen. Bij de proefdruk krijg je ook nog een proefsetje met alle papierkeuzes en envelopkleuren. De eerste proefdruk met een exclusieve afwerking folie, hout of anders kost vanaf €2,50. 
Meer weten over folie kaarten en de werkwijze? -> lees meer

Extra services

VERWIJDERING “LOGO”

Willen jullie het logo van Leintjes niet op de kaart hebben? Dan kan het logo tegen een meerprijs van € 25,-*  verwijderd worden per bestelling. Neem hiervoor contact met ons op voordat jullie de kaarten gaan bestellen. Het is namelijk niet mogelijk om als de bestelling geplaatst is daarna nog te wijzigen.

PAKKET “KAART DIGITAAL"

Kaart digitaal ontvangen om digitaal te versturen zonder bestelling van kaarten.
per stuk € 75,- *

* prijswijzigingen onder voorbehoud en inclusief 21% BTW

VERZENDKOSTEN

De verzendkosten naar Nederland, België en Duitsland bedragen €4,40 tot 50 stuks.
De verzendkosten naar Nederland, België en Duitsland bedragen €5,95 vanaf 50 stuks.
Naar alle overige landen €14,95.
De verzending van een proefdruk is gratis. 

ONTWERP OP MAAT LATEN MAKEN OF AANPASSINGEN OP KAARTJES?

bekijk onze prijzen op onze aparte pagina -> KLIK HIER