home > Informatie over bezorging van jullie pakket of proefkaart bij Leintjes.nl

Bezorging van jullie pakket of proefkaart

 

CORONA

Ik begrijp dat dit een rare tijd is en de meeste informatie over verzending heb ik verwerkt op deze speciale corona pagina. Deze wordt dagelijks bijgewerkt.

 

PROEFDRUK OF BESTELLING TOT 19 STUKS KAARTJES / ENVELOPPEN

Deze bestellingen passen door de brievenbus dus verzenden wij deze met briefpost.
Standaard kaarten besteld op werkdagen voor 18.00 uur wordt dezelfde dag nog gedrukt en overgedragen aan PostNL. Bestel je Foliedruk kaarten voor 18.00 uur? dan worden deze op de eerstvolgende werkdag aangeboden. PostNL doet zijn best om deze bestellingen binnen 2-3 werkdagen te leveren. Hou rekening met het feit dat PostNL op sommige dagen in je gemeente niet bezorgd. Dit geldt voor maandag in sommige gemeentes ook nog op donderdag. 
Woon je in België? Dan wordt je bestelling door PostNL overgedragen aan Bpost, zij leveren binnen 5-7 werkdagen.
Let op! gedurende de feestdagen kan er vertraging ontstaan.

 

BESTELLINGEN VANAF 20 STUKS KAARTJES / ENVELOPPEN

Alle bestellingen vanaf 20 stuks worden per pakketpost verzonden. Standaard kaarten besteld op werkdagen voor 18.00 uur wordt dezelfde dag nog gedrukt en overgedragen aan PostNL. Bestel je Foliedruk kaarten voor 18.00 uur? dan worden deze op de eerstvolgende werkdag aangeboden. Normaal gesproken wordt op de eerstvolgende werkdag je bestelling bezorgd. Tijdens het bestellen heb je de mogelijkheid zelf de verzenddatum van je bestelling te kiezen. Pakketje worden van maandag t/m zaterdag bezorgd. Je krijgt een track en trace code toegestuurd om je pakketje te volgen. Mocht je niet thuis zijn en het was ook niet mogelijk bij buren af te leveren? dan wordt het de volgende dag nogmaals aangeboden. Mocht het een keer aangeboden zijn geweest kan je eventueel via je track en trace je eventueel je afleveradres aanpassen.
Let op! gedurende de feestdagen kan er vertraging ontstaan.

 

WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN

Bezorging in Nederland is GRATIS boven de € 25,-. Bestellingen onder de € 25,- rekenen we een vergoeding van € 2,95 voor. De verzending van een proefdruk is gratis. 

 

KLACHTEN OVER BEZORGING

Hebben jullie een vraag over jullie pakket met kaartjes? Mail ons dan op info@leintjes.nl of bel ons op 085 - 043 8000. Een klacht over de bezorging van je proefdrukbestelling kun je altijd bij PostNL deponeren. Je kunt dat snel eenvoudig online doen via: www.postnl.nl/voorthuis/brieven/postbezorging