home > Informatie over bezorging van jullie pakket of proefkaart bij Leintjes.nl

Bezorging van jullie pakket of proefkaart

 

PROEFDRUK OF BESTELLING MET MINDER DAN 20 STUKS KAARTJES / ENVELOPPEN*

Proefdrukken worden met briefpost verzonden en hiervan ontvang je geen track en trace code, de levertijd daarvan is 3-4 werkdagen naast de productietijd van de kaart.
Bestellingen tot en met 20 stuks passen door de brievenbus dus verzenden wij deze met brievenbuspost en worden verzonden met DHL, je ontvangt hiervoor een track en trace-code. Standaard kaarten besteld op werkdagen voor 18.00 uur wordt dezelfde dag nog gedrukt en aangeboden. Bestel je kaarten met een exclusieve afwerking zoals foliedruk of hout voor 18.00 uur op werkdagen? dan worden deze dezelfde dag in productie genomen, de productietijd is 2-3 werkdagen. DHL doet zijn best om deze bestellingen binnen 2-3 werkdagen te leveren echter met de feestdagen kan er vertraging onstaan.
Woon je in België? Dan wordt je bestelling door PostNL overgedragen aan Bpost, zij leveren binnen 5-7 werkdagen.
Let op! gedurende de feestdagen kan er vertraging ontstaan.

 

BESTELLINGEN VANAF 20 STUKS KAARTJES / ENVELOPPEN*

Alle bestellingen vanaf 20 stuks worden per pakketpost verzonden. Standaard kaarten besteld op werkdagen voor 18.00 uur wordt dezelfde dag nog gedrukt en overgedragen aan DHL of PostNL. Bestel je exclusieve kaarten zoals foliedruk en hout voor 18.00 uur op werkdagen? dan worden deze op de eerstvolgende werkdag aangeboden. Normaal gesproken wordt op de eerstvolgende werkdag je bestelling bezorgd. Pakketjes worden van maandag t/m zaterdag bezorgd. Je krijgt een track en trace code toegestuurd om je pakketje te volgen. 
Let op! gedurende de feestdagen kan er vertraging ontstaan.

 

WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN

De eerste proefdruk is gratis.
Bij de tweede en opvolgende proefdrukken zijn de verzendkosten € 1,95.
De verzendkosten naar Nederland, België en Duitsland bedragen €4,40 tot 50 stuks.
De verzendkosten naar Nederland, België en Duitsland bedragen €5,95 vanaf 50 stuks.
Naar alle overige landen €14,95.

 

KLACHTEN OVER BEZORGING

Hebben jullie een vraag over jullie pakket met kaartjes? Mail ons dan op info@leintjes.nl of bel ons op 085 - 043 8000

 

*AANGEPASTE LEVERTIJDEN

Je bestelling wordt door ons op tijd verstuurd. De enige uitzondering vanuit Leintjes is dat er nu op zondag en rondom de feestdagen aangepaste levertijden zijn. Ook de drukkerij is op een aantal dagen gesloten tijdens de feestdagen. 

Vanwege het hoge aantal pakketten dat tijdens deze corona-crisis wordt besteld en de maatregelen die genomen moeten worden, staan PostNL en DHL onder erg hoge druk. Daarom kan je bestelling qua verzending vertraagd zijn. Ik hoop hierbij op jullie begrip. Via de track en trace-code die je ontvangt (mogelijk met enige vertraging), kun je je bestelling volgen. Lees hier meer over de normale levertijd van Leintjes. Ook kan je de website van PostNL of DHL raadplegen voor de levering van jullie pakketje.

Kerstavond
Bestellingen tot 15.00 uur worden doorgezet naar de drukkerij. Klantenservice is bereikbaar tot 16.00 uur.

1e kerstdag
Drukkerij is gesloten en er word niet geproduceerd. Klantenservice niet bereikbaar op 1e kerstdag.

Zondag 26 december
Pakketorders worden geproduceerd. Pakketorders besteld op 25 december (na 15.00 uur), 1ste kerstdag zullen worden aangeboden bij PostNL op maandag. Brievenbuspost zal op maandag met DHL worden meegegeven en dit wordt geleverd met de levertijd van DHL.