Marjolein

ABOUT

Leintjes en de designstudio Studio Leintjes wordt gerund door Marjolein.
In 2010 starte mijn avontuur met Leintjes met mijn achtergrond als interieurontwerper, conceptstylist en mijn kennis over kleuren, materialen en technieken. Van origine ben ik dus geen grafisch designer maar inmiddels met meer dan 10 jaar ervaring kan ik uiteraard zeggen dat dit me wel ligt. Elke dag werk ik met veel liefde en passie aan de kaartjes die ik ontwerp. Enerzijds zijn dit de kaartjes die op de website staan anderzijds kaarten op maat. Heerlijk vind ik dat! Ik ben gek op bloemen en natuur en pastel tinten. Want trouwen is natuurlijk ook best romantisch ;-) 

Samen met mijn man Joffre en kat Mau woon ik in Krimpen aan den IJssel. Heerlijk vind ik het om te reizen, uit eten te gaan met een goed glas wijn en daarnaast hou ik van festivals en muziek. Je zou het dus kunnen omschrijven als een levensgenieter.

Daarnaast werk ik vanuit huis en heb ik een klantenservice team die gevestigd is in Zeist. Het klantenservice team beantwoord de meeste vragen of krijg je aan de telefoon. Als zij geen antwoord kunnen geven op je vraag dan komt deze weer bij mij terecht!

DESIGNSTUDIO

Mocht je er niet op de website uitkomen dan kan ik je verder helpen met een custom-made ontwerp. Het is wel fijn als je mijn stijl mooi vind want dat is wat ik doe mooie illustraties maken en daar een ontwerp mee maken. Ik maak dus geen ontwerpen op basis van mooie pinterestplaatjes die niet bij mij passen. Bekijk mijn portfolio om genoeg inspiratie op te doen en om jullie een beetje op weg te helpen. Als we samen een ontwerp gaan maken dat zorgt dit voor exclusieve en persoonlijke ontwerpen. Ook is bij elke uitnodiging een hele set te ontwerpen, van save the date tot bedankkaart. Jullie stijl kan doorgetrokken worden tot in de kleinste details. Daarmee is er dus ook heel veel mogelijk nog naast de "standaard" kaarten van de website. 

SLOTWOORD

Mij inspireerd de liefde, bloemen, natuur, kleuren en mooie materialen. Ik geloof in het vertalen van jullie liefde naar een mooi ontwerp op papier dat tot leven komt, wat raakt en beroerd en weerspiegelen wie jullie zijn. . . Bekijk mijn werk en vertalingen in mijn portfolio en natuurlijk de website. Mijn ontwerpen moeten voor mijzelf altijd voldoen aan een aantal steekwoorden; Puur, Fris, Vrolijk & Romantisch. Super vind ik het om een concept uit te werken naar een totaalplan met mooie details waarbij alles klopt! Inspireert het jullie? dan vertaal ik graag jullie verhaal…