Levertijden rondom de feestdagen

Verzending, bezorging en bereikbaarheid rondom de feestdagen

De feestdagen hebben tot gevolg dat de levertijden langer zijn dan gebruikelijk. We willen je vragen er rekening mee te houden dat de levering van jouw bestellingen hierdoor iets langer duurt. Je kunt ons deze dagen altijd via e-mail bereiken!

Verwachte levering

Dit is voor ons een reguliere vrijdag met de bereikbaarheid zoals je van ons gewend bent. PostNL / DHL levert deze dag zoals normaal. Bestel je op vrijdag 7 april voor 18.00 uur? Dan wordt jouw eindbestelling op vrijdag 7 april geproduceerd en verzonden. Proefdrukken worden op dinsdag 11 april geproduceerd en verzonden. Houd met proefdrukken en eindbestellingen met een luxe afwerking rekening met één extra werkdag productietijd. Is je pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de meest actuele status van de bezorging.

Op 1e Paasdag zijn we niet bereikbaar, gaan er geen kaarten in productie en wordt er ook niks geleverd door PostNL / DHL. Eindbestellingen worden op maandag 10 april geproduceerd en verzonden. Proefdrukken worden op dinsdag 11 april geproduceerd en verzonden. Houd met proefdrukken en eindbestellingen met een luxe afwerking rekening met één extra werkdag productietijd. Is je pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de meest actuele status van de bezorging.

Op 2e Paasdag zijn we niet bereikbaar en wordt er ook niks geleverd door PostNL / DHL. Bestel je op 2e Paasdag voor 18.00 uur? Dan wordt jouw eindbestelling op maandag 10 april geproduceerd en verzonden. Proefdrukken worden op dinsdag 11 april geproduceerd en verzonden. Houd met proefdrukken en eindbestellingen met een luxe afwerking rekening met één extra werkdag productietijd. Is je pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de meest actuele status van de bezorging.

Op Koningsdag zijn we niet bereikbaar, gaan er geen kaarten in productie en wordt er ook niks geleverd door PostNL / DHL. Bestel je op Koningsdag voor 18.00 uur? Dan wordt jouw eindbestelling of proefbestelling op vrijdag 28 april geproduceerd en verzonden. Kaarten met een luxe afwerking worden na het weekend in productie genomen. Is je pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de meest actuele status van de bezorging.