Hulp nodig bij het ontwerpen en bestellen van trouwkaarten?

hier de antwoorden op de meeste vragen


Waar vind je de bestelde proefdruk en de ontworpen kaarten?
Klik op LOGIN rechts bovenaan de pagina. Je gaat nu naar de inlogpagina om je inloggegevens in te vullen. Op de homepagina klik je vervolgens op MIJN ACCOUNT. Daarna kun je kiezen uit: BESTELLINGEN, ACCOUNTINSTELLINGEN of EIGEN COLLECTIE. In de eigen collectie vind je de kaarten die je hebt opgeslagen. Klik een kaart aan en je kunt verder met ontwerpen. Vergeet later niet om op te slaan. In de map met bestellingen vind je de kaart(en) die besteld zijn. Mocht je een proefdruk hebben besteld maar geen account hebben, neem dan contact met ons op.


Ben je vergeten de proefdruk op te slaan, maar je hebt wel een account?
Log eerst in op onze site zoals hierboven beschreven. Ga naar "mijn account" en kies voor "bestellingen". In deze map vind je jouw bestellingen. Door op de afbeelding van de kaart te klikken kom je in de kaartopmaker. Kies voor "vorige stap" om de proefdruk aan te passen. Het is makkelijker om de kaart daarna wel op te slaan.


Ben je vergeten de proefdruk op te slaan en je hebt geen account bij ons?
Dan is het alleen mogelijk dat de kaart voor je wordt opgezocht. Een telefoontje tijdens kantooruren is genoeg. Of je vult het contactformulier in.


Zoek je hulp bij het opstellen van de tekst?
Hier kun je een aantal voorbeeld teksten vinden.


Kun je wel wat tips en tricks gebruiken voor jullie trouwkaart?
Hier vind je handige tips en tricks.


Heb je hulp nodig bij het ontwerpen in de editor?
Neem dan contact op door het formulier in te vullen of  te bellen tijdens kantooruren. Ik help je graag bij het ontwerpen van een unieke trouwkaart of geboortekaartje.


Heb je een andere vraag?
In deze lijst staat misschien wel het antwoord op jouw vraag. Staat jouw vraag er niet bij, neem dan contact op. Ik help je graag.