home > Direct je kaartje verzenden

Direct je kaartjes verzenden naar jullie vrienden en familie

Extra service! Je kan je kaartje ook door ons laten verzenden, hoe het werkt deze serivce lees je in de uitgebreide beschrijving hieronder. Met deze directe verzending wordt jullie kaartje direct naar jullie adressenlijst gestuurd. Super handig!

 

WAT ZIJN DE KOSTEN VAN DEZE SERVICE?

Per adres zijn de kosten in Nederland < 20 gram € 1,30 dit is exclusief de kosten van de kaarten.
Voor verzending naar het buitenland is dit  < 20 gram  € 1,90.

Wat doen we hiervoor:
- We plakken een Postzegel op de envelop (< 20 gram € 0,91)
- We steken de Kaart in de envelop
- We printen de etiketten en plakken deze op de envelop
- De kaarten worden direct met PostNL naar jullie adressen verstuurd.

 

Hoe werkt het?

1. MAAK JE KAART

Kies jouw favoriete kaartje en maak deze naar wens op. Tevreden? Ga dan naar het bestelproces. Je kunt nu ook het formaat, de papiersoort en de envelopkleur kiezen.

 

2. KIES DIRECT VERZENDEN

In het bestelproces vind je directe verzending naast de opties 'proefdruk bestellen' en 'thuis bezorgen'. Je kunt er ook voor kiezen om een deel van je bestelling direct te verzenden en een deel thuis te laten bezorgen. Beide bestellingen plaats je dan los van elkaar. De levertijd van de rechtstreeks verzonden kaartjes en de bestelling die je thuis laat bezorgen kan afwijken.

 

3. VUL DE ADRESSEN IN

Er zjn twee manieren om adressen toe te voegen. Dit kan handmatig of door het uploaden van een Excelbestand. Je hebt daarvoor het excelbestand nodig welke je kan downloaden in je account. Een ander excel accepteerd het systeem helaas niet.
Je kunt een geadresseerde handmatig toevoegen via de optie + Nieuw adres. Alle verplichte velden dienen ingevuld te worden. Vergeet niet het land in te vullen. Een foutje gemaakt? Geen zorgen, je kunt adressen gemakkelijk weer bewerken. 
In je adresboek kan je vooraf adressen opslaan in je persoonlijke adresboek. Dit scheelt een hoop werk achteraf. Je persoonlijke adresboek vind je in in je account. Klik hier om direct naar je adresboek te gaan. Meerdere adressen kun je tegelijkertijd toevoegen via een Excel-bestand. Dit is handig als je de adressen alvast van tevoren wilt verzamelen. De kolom 'Land' is ook een verplicht veld! Sla de adressen op in je adresboek voor een later moment.

 

4. KIES JE VERZENDDATUM

Het is mogelijk om een verzenddatum te kiezen. De verwachte bezorgdatum wordt hierbij aan de rechterzijde aangegeven. We zijn hier echter wel altijd afhankelijk van de postbezorger. De kaartjes verwerken we maandag t/m vrijdag van alle orders die voor 18.00 uur zijn besteld en ze gaan dezelfde dag met de post mee. In Nederland wordt er op maandag geen brievenbuspost bezorgd.

 

5. JE KAARTJES ZIJN ONDERWEG!

Heb je op een werkdag vóór 18.00 uur besteld? Dan worden de kaartjes dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. De kaartjes worden doorgaans binnen 1-2 werkdagen door PostNL bezorgd. We zijn hier echter wel altijd afhankelijk van de postbezorger. In Nederland wordt er op maandag geen brievenbuspost bezorgd. Je bestellingen worden opgeslagen in je account. Je kunt ze opnieuw bekijken of eventueel kaarten nabestellen.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op.

Let op!
Je kan niet voor direct verzenden kiezen als je ook nog een inlegvel wilt toevoegen, wij steken deze niet in.

Verder kan je ook niet binnen 1 bestelling verschillende kaarten zoals dag- en avondgasten combineren. Plaats dan een volledig nieuwe bestelling! Als je dit wel doet kunnen de kaarten gaan mixen met willekeurige adressen. Wij zijn helaas niet verantwoordelijk voor dat de verkeerde kaart bij de verkeerde gast komt.