home > Werkwijze Folie Kaarten

Werkwijze Folie Kaarten

SPECIALE COLLECTIE

Voor de foliedruk kaarten heeft Marjolein van Leintjes een unieke collectie voor jullie ontworpen met trouwkaarten en Save the Dates. De Foliedrukkaarten zijn voorzien van Goudfolie, Koperfolie of Zilverfolie. Alle kaarten kunnen voorzien worden 1 kleur folie en dus niet meerdere tegelijk. De mooiste en leukste details zijn voorzien van folie. Wil je dit niet of juist een andere kleur? dat kan uiteraard! Neem dan contact op, we passen het kaartje met alle liefde aan.

 

FOLIEKAARTEN BESTELLEN IN EEN PAAR STAPPEN

- Kies een kaart uit de collectie
- Bewerk de kaart in de kaartopmaker
- Bestel een proefdruk (€2,50)
- Maak de laatste aanpassingen en bestel als het nodig is nog een proefdruk
- Plaats de bestelling, minimaal 20 stuks per type kaart (geen verzendkosten in NL)

 

PROEFDRUK

De eerste proefdruk met goudfolie, koperfolie of zilverfolie is € 2,50 inclusief verzendkosten. Voor de volgende proefdruk betaal je de stuksprijs van de kaart, op basis van het gekozen formaat.

 

PRIJZEN

Voor de collectie goudfolie, koperfolie en zilverfolie zijn de prijzen anders dan de standaard prijzen. In de prijscalculator bereken je de kosten onder het Categoriekopje trouwkaarten-folie-dubbelzijdig de exacte prijzen. Wil je hulp bij het berekenen van de prijs of kom je er niet uit? Laat het even weten!

PRIJSCALCULATOR

Categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs:

 

LEVERTIJD

Kaarten met extra bewerking zoals folie hebben 2 tot 3 productiedagen nodig. Bestellingen van foliekaarten worden tot 18.00 uur op werkdagen aangenomen. Na deze productietijd worden de kaartjes aangeboden voor verzending. In het geval van een proefdruk gaat deze met de briefpost. Deze wordt meestal na 48 uur bezorgd en is niet voorzien van een track en trace. Naar België is brievebuspost helaas vaak 5-7 werkdagen onderweg. In het geval van een pakketje ontvang je een track en trace zodra de bestelling klaar is voor verzending. In de regel betekend dit dat je het pakketje uiterlijk 5 werkdagen na de besteldatum kunt verwachten.

 

PAPIERSOORT

De foliekaarten worden op een exclusief geselecteerde papiersoort gedrukt die geschikt is voor de folie. Dit is het type Coated Karton: een stevig papiersoort met een gladde toplaag aan beide zijdes van 300 gram.
Daarnaast heb ik linnen papier geselecteerd een geschept papiersoort met een klein relief met een matte offwhite uitstraling.