Waxzegels op Maat

 

Waxzegels op maat

Om een unieke trouwuitnodiging of geboortekaartje mee te versieren of te versturen!
Kies je voor een op maat waxzegel dan wordt deze op maat voor je gemaakt. Je maakt een keuze uit het model en de kleur en bestelt en rekent deze onderaan deze pagina af. Na ontvangst van de betaling ga ik de waxzegels produceren. 

PRIJZEN

Waxzegels zijn leverbaar vanaf 25 stuks
Verzending & opstartkosten: € 17,95
Model Klein, Standaard Rond & Vierkant: € 1,- per stuk 
Model Ovaal & Rond Groot: € 1,25 per stuk

SPECIFICATIES

Waxzegels worden met de hand gemaakt van flexibele wax, het voordeel is dat flexibele wax niet breekt in de post. Alle zegels worden geleverd met een dubbelzijdig kleefrondje waardoor je de zegel op elke gewenste plek kan bevestigen. De meeste modellen zijn standaard Rond 3cm. Uitzonderingen zijn klein: 2,5 cm - Vierkant: 2,5x2,5 cm - Ovaal: 2,5x3 cm - Rond Groot: 3,5 cm
Levertijd: ± 1 week

KLEUREN

MODELLEN - Takjes en Blad

MODELLEN - Bloemen

MODELLEN - Hartjes

MODELLEN - Dieren

MODELLEN - Overig - Modellen zijn standaard 3cm

LAKSTEMPEL OP MAAT

Naast de standaard modellen kan ik ook een op maat lakstempel voor jullie maken en daarmee zegels maken. Uiteraard krijg je dan de lakstempel meegeleverd met de zegels. De kosten van een stempel met een doorsnede van 25mm zijn vanaf € 47,50, dit is exclusief eventueel ontwerp op maat van de stempel.

OVERIG

De waxzegels worden met de hand gemaakt en kunnen daardoor ook kleine verschillen hebben.
Doordat ik ze met de hand produceer is de productietijd ongeveer één week, je ontvang bericht als ze onderweg zijn gegaan.
Grote aantallen (meer dan 100 stuks) kunnen dus een langere levertijd hebben. Daar zal ik jullie altijd over informeren!
Verdere vragen of op zoek naar een specifieke kleur? Dat kan op aanvraag. Neem dan contact op!