home > Naamkaartjes

Naam, tafel en gereserveerd Kaartjes

in stijl met je trouwkaart en menukaarten

Als gast op jullie bruiloft wil je graag weten waar je zit. Gebruik dan deze kaartjes om aan te geven waar jullie gasten plaatsnemen tijdens de ceremonie of diner.

WERKBESCHRIJVING  ENKELE KAARTJES
Bestel de kaartjes Blanco voor als je zelf de namen erop wil schrijven dan profiteer je van staffelkorting.
Voor de luxe variant bestel je ze per stuk als proefdruk. Je besteld de kaartjes per naam en wordt het kaartje gedrukt in het letterype naar keus.Voor het mooiste resultaat van het blanco of luxe kaartje bestel je de kaartjes op het formaat 8x8cm of 11x11cm. Voor een staand kaartje volg je de volgende instructies: Neem een mes en liniaal en zet aan de achterkant van het kaartje met de botte kant van een tafelmes een lijn in het midden, vouw het kaartje en zie het resultaat!

WERKBESCHRIJVING  MEERDERE KAARTJES OP 1 VEL
Bij de naamkaartjes waarbij je meerdere namen op 1 vel besteld als proefdruk. Je snijdt dan zelf de kaartjes op maat, voor het gemak staan er stippellijnen op de achterkant.Voor het mooiste resultaat bestel je de kaarten op het formaat 11x17cm of 15x21cm

HULP BIJ NAAMKAARTJES
Ik begrijp dat het invoeren van namen een lastig karweitje is en dat je daar extra hulp bij zou willen. Hiervoor reken ik een extra fee,  tot 50 naamkaartje is het € 35,-, van 51 tot 75 is het € 40,- en van 76 tot 100 it het € 45,-, meer dan 100 kaartjes? dan reken ik daar € 55,- voor. Neem contact op als ik je verder kan helpen. Deze prijzen zijn alleen geldig voor het invoeren op 1 naam per kaartje en niet voor meerdere namen op 1 vel.

• 10+ jaar ervaring    • Voor 18.00 uur besteld = dezelfde dag in productie    • Alle kaarten in 1 stijl mogelijk    • Gratis eerste Hulp bij designvragen

Filters
0 items
Filters
Wis alle filters
Stijl
Kleur
Kaarttype
Vorm