home > Trouwhuisstijl Vintage Bloemen Hart

Trouwhuisstijl Vintage Bloemen Hart

Vrolijke set met hart en bloemen in mooie zachte kleuren. Leuke coral en peach bloemen met een hartje van takjes in de vorm van een hart. Beschikbaar met een witte, kraft of gele aquarel  achtergrond. Combineer de kaarten uit deze trouwhuisstijl met kraft voor een stoerdere look en mix en match het door elkaar voor een spannende combinatie.

Stel je eigen trouwhuisstijl vintage bloemen hart samen door te kiezen uit de verschillende kaarten en formaten. Alle kaarten zijn nog helemaal aan te passen naar eigen wensen. Zit het formaat wat jullie wensen er nog niet bij? Neem dan contact op dan plaatsen we deze online!

0 kaartjes

Trouwhuisstijl vintage bloemen hart met veel kaartjes zoals trouwkaarten, save the dates, menukaarten, tafelkaartjes, bedankkaarten om jullie unieke trouwhuisstijl te maken voor jullie mooiste dag. De kleuren peach, coral, geel en kraft combineren prachtig met elkaar. Mix en match alle kaartjes voor een unieke stijl! Dat maakt het wel zo leuk..

Maak gemakkelijk je kaartjes op leintjes.nl met de fantastische editor tover je jullie trouwkaart om tot een persoonlijke kaart, door je teksten aan te passen, lettertypes, kleuren en /of je eigen elementen of foto's toe te voegen. In ieder geval de mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos. Dat is het leuke maar ook vaak wat lastig en dat begrijpen we! Heb je extra hulp nodig bij het ontwerpen van je kaart of heb je advies nodig of kom je er net niet uit of zit de kaart die jullie wilen er bij deze trouwhuisstijl nog niet bij? Neem dan contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen!
 Hebben jullie inspiratie nodig en wil je zien hoe je deze prachtige set kunt gebruiken voor jullie dag?
Bekijk dan hieronder het moodboard! Enjoy ;-)

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: